pasek rozrządu

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • Thundi
    L&K
    • 2005
    • 1157

dobrygrzeswawa, Wiesz tobie to może pozwolił bym na zdjęcie i założenie z powrotem ale ASO czy średnim mechanikom raczej by nie pozwolił
    O ortografie dba FF.
    Ranking sprzedaży nowych aut w Polsce w 2009 oraz 2008 (Excel):
    http://thunderbolt2.prv.pl/sprzedaz/Ranking.xls
    Skoda Octavia & Audi A6

Komentarz

• DGW
      RS
      S_OCP Member
      • 2006
      • 2330

Zamieszczone przez Maicroft
      dobrygrzeswawa napisał/a:
      Można bez jakichkolwiek konsekwencji zdjąć pasek a potem go założyć ponownie :!:

Pod warunkiem, ze ktos poluzuje rolki napinajace, a nie zdejmuje i zaklada srubokretem :lol:
      to tak się da :szeroki_usmiech muszę spróbować :lol:
      Zamieszczone przez Thundi
      dobrygrzeswawa, Wiesz tobie to może pozwolił bym na zdjęcie i założenie z powrotem ale ASO czy średnim mechanikom raczej by nie pozwolił
      oczywiście jeśli ma go ktoś zdejmować i zakładać łapami upapranymi po łokcie w smarze lub oleju to pewnie że niech trzyma się z daleka.
      Zdarzyło mi się kilka razy robić coś przy rozrządzie po niedalekiej wymianie rozrządu przez mechaniorów i mogę stwierdzić że różne rzeczy się zdarzają ale nigdy jeszcze nie widziałem żeby osłony, koła zębate były wyczyszczone. Zawsze wygląda to tak, że ktoś zdjął pasek, odkręcił co trzeba potem przykręcił nowe, założył nowy pasek i wyjazd. Więc jak słyszę: "5h wymiana rozrządu...??? No co Ty, w ASO czy u Pana Czesia robią w 3h i jest super " to mnie krew zalewa. Samo ustawienie kąta wtrysku trwa nieraz godzinę. Piszę oczywiście o mojej robocie. Jak wiadomo jest tu jakaś tolerancja jednak auto wyjeżdżające ode mnie ma zawsze wartość idealnie taką jak jest wymagana.
      To była reklama :wink: :lol:
      NFPNorth-West
      2.0TDI-ET=12.660s,>367KM/567Nm
      WARSZTAT www.dsize.pl
      ->
      CENNIK warsztat 01.01.11 <-plik do pobrania tel. 790226060
      spieszmy się kochać ludzi... 30.05.09 J.W. [i]

Komentarz

Pracuję...