dobrygrzeswawa, Wiesz tobie to może pozwolił bym na zdjęcie i założenie z powrotem ale ASO czy średnim mechanikom raczej by nie pozwolił
pasek rozrządu
Zwiń
X
-
O ortografie dba FF.
Ranking sprzedaży nowych aut w Polsce w 2009 oraz 2008 (Excel):
http://thunderbolt2.prv.pl/sprzedaz/Ranking.xls
Skoda Octavia & Audi A6
-
-
Zamieszczone przez Maicroftdobrygrzeswawa napisał/a:
Można bez jakichkolwiek konsekwencji zdjąć pasek a potem go założyć ponownie :!:
Pod warunkiem, ze ktos poluzuje rolki napinajace, a nie zdejmuje i zaklada srubokretem :lol:
Zamieszczone przez Thundidobrygrzeswawa, Wiesz tobie to może pozwolił bym na zdjęcie i założenie z powrotem ale ASO czy średnim mechanikom raczej by nie pozwolił
Zdarzyło mi się kilka razy robić coś przy rozrządzie po niedalekiej wymianie rozrządu przez mechaniorów i mogę stwierdzić że różne rzeczy się zdarzają ale nigdy jeszcze nie widziałem żeby osłony, koła zębate były wyczyszczone. Zawsze wygląda to tak, że ktoś zdjął pasek, odkręcił co trzeba potem przykręcił nowe, założył nowy pasek i wyjazd. Więc jak słyszę: "5h wymiana rozrządu...??? No co Ty, w ASO czy u Pana Czesia robią w 3h i jest super " to mnie krew zalewa. Samo ustawienie kąta wtrysku trwa nieraz godzinę. Piszę oczywiście o mojej robocie. Jak wiadomo jest tu jakaś tolerancja jednak auto wyjeżdżające ode mnie ma zawsze wartość idealnie taką jak jest wymagana.
To była reklama :wink: :lol:NFPNorth-West
2.0TDI-ET=12.660s,>367KM/567Nm
WARSZTAT www.dsize.pl
->CENNIK warsztat 01.01.11 <-plik do pobrania tel. 790226060
spieszmy się kochać ludzi... 30.05.09 J.W. [i]
Komentarz
-
Komentarz